EGYEDILEG GYORSFAGYASZTOTT HÚSTERMÉKEK

IQF módszer (egyedileg gyorsfagyasztott)

A sokkoló fagyasztás megőrzi a hús értékét, mintha friss hússal dolgozna. Nagy csomagolásból is csak annyi darabot vesz el, amennyire szüksége van. Az egyedileg gyorsfagyasztott termékeket – csirkemellet, csirkemell csíkokat vagy sült húst – nem kell kiolvasztania, hanem azonnal rárakhatja a serpenyőre vagy a fazékba, esetleg a tepsibe, és megkezdheti a hőkezelést. A kitűnő csirke steak vagy kedvenc szotéja 15 vagy 20 perc alatt készen lesz.

ÚJ MODERN TECHNOLÓGIA

A hús egyes részeinek gyorsfagyasztása 14 percen belül.

EGYEDI EGYENLETES MÉLYFAGYASZTÁS

A kontakt fagyasztás során minden rész egyenként van lefagyasztva.

GYORS MÉLYFAGYASZTÁS

A hús mélyfagyasztása a belső szövet megrongálása nélkül történik, a termék minőségét megőrizve, és tömegéből csak keveset veszít. Az ezzel a módszerrel tartósított termék mikrobiológiailag stabil, a hús megőrzi eredeti ízét, vitaminjait és tápértékét.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GAZDASÁGI ELŐNY

A termék kiolvasztása során minimális tömegveszteség. A sejtnedv megtartása a húsban. A hússal történő munka során energiaigény csökkenése. A munka teljesítőképességének és az üzemi egység gazdaságosságának növelése.

EGYSZERŰ KEZELÉS

A gyűjtőcsomagolásból kellő mennyiségű baromfi darabot vehet ki a nélkül, hogy ki kelljen olvasztania az egész csomagolást.  A kalibrált termékek biztosítják az egyenlő adagokat és csökkentik az elkészítés idejét.

EGYSZERŰ ELKÉSZÍTÉS

A ki nem olvasztott termék kedvező felhasználása csak langyos vízzel történő leöblítéssel, és hőkezeléssel.  A munkahigiénia, a munkakörnyezet és a biztonság javulása a munka során.

CSIRKE

TYÚK

CSIRKE RÉSZEK

CSIRKE BELSŐSÉG

CSIRKE TERMÉKEK

PULYKAHÚS

A TERMÉKEINK HASZNÁLATÁVAK KAPCSOLATOS TANÁCSOK ÉS ELŐNYÖK

 • RENDELJEN KALIBRÁLT TERMÉKEKET

  Rendeljen olyan termékeket, amelyekből Önnek nem lesz semmilyen hulladéka (később felhasználható sem)- ún. kalibrált vagy már konyhailag, esetleg hőkezelt ételek. Így csökkenti a veszteségeit és növeli a megtakarításait.

 • A KALIBER INDIVIDUÁLIS KITERJEDÉSE

  A kaliber kiterjedése a vásárló igényeihez szabott. Ha különleges követelményei vannak, kérem, forduljon a kereskedelmi ügynökünkhöz.

 • NE OLVASSZON KI FORRÓ VÍZBEN

  A termékeket semmilyen esetben se olvassza ki forró, vagy meleg vízben. Így a termék veszít értékéből! Ezenfelül költségesebbé teszi a terméket a meleg víz és a csatornadíj árával.

 • HOGYAN OLVASSZUNK KI HELYESEN

  Az egyes húsdarabokat vegye ki az eredeti csomagolásból, öblítse le hideg vízzel, tegye le a rácsra, vagy más edénybe úgy, hogy a levegő szabadon áramolhasson, és hamar kiolvadjon.

 • NEM KELL KIOLVASZTANIA A TELJES CSOMAGOLÁST

  A fagyasztás formája lehetőséget nyújt Önnek a gyűjtőcsomagolásból csak a kellő mennyiségű baromfi rész kivételére. Nem kell kiolvasztania a teljes csomagolást!

 • FŐZÉS KIOLVASZTÁS NÉLKÜL

  Podľa spôsobu prípravy opláchnuté mäso môžete po ochutení ihneď začať tepelne upravovať aj bez predchádzajúceho rozmrazenia.

 • NE KLOPFOLJON

  Šťavnaté hydinové diely pre svoju neobvyklú jemnosť (dosahovanú masírovaním a pacovaním) neupravujte naklepávaním!

 • A TERMÉKEK NEM VESZÍTENEK TÖMEGÜKBŐL

  Megőrzik a hús sejtnedveit, eredeti ízét, vitaminjait és tápértékét. Nem lesz semmilyen vesztesége.

 • TÁROLÁS

  A kiolvasztott húst minél hamarabb el kell készíteni hőkezeléssel. Egész idő alatt hideg helyen kell tárolni. Állítsa be és alkalmazza a hőkezelésnél és tárolásnál ajánlott hőmérsékletet.

© 2016 Globaltrading Slovakia, s.r.o.